Sjekk av datalekkasje

Hvis du er usikker på om kontoen din på forskjellige nettsteder eller sikker, kan du sjekke dem med Kaspersky-programmet. Programmet kan oppdage om kontoene dine er utsatt for risiko og dataene dine er i fare for å bli offentlig tilgjengelige.

Merk: Kaspersky-programmet kan bare sjekke kontoer som bruker en e-postadresse som brukernavn. Når Sjekk av datalekkasje brukes, mottar ikke Kaspersky data i et åpent tilgjengelig format, og lagrer dem ikke. Dataene brukes bare til skanning. Når en lekkasje oppdages, får ikke programmet tilgang til selve brukerdataene, men gir bare informasjon om kategorier av data som kan være offentlig tilgjengelig.

Som standard prøver Kaspersky-programmet å sjekke brukerkontoene dine når du er autorisert på et bestemt nettsted.

Hvis sjekken oppdager at dataene dine kan ha blitt offentlige, vil programmet varsle deg og vise følgende informasjon:

Du kan lære hvordan du minimerer konsekvensene av en mulig datalekkasje ved å klikke på den tilsvarende datakategorien.

Sjekk om kontoen din er utsatt for risiko

I Kaspersky Plus og Premium kan programmet sjekke e-postadressen din hver gang du logger på kontoen din på nettsider.